Loading

PARASUTISM

Surprinde-ți iubita cu un salt în tandem și o cerere în căsătorie!

parasutism cluj

Am plăcerea de a-ți oferi un serviciu unic în Europa :

All Inclusive: Salt in Tandem + Filmare profesională cu două camere + Videoclip profesional + Foto

 

Preț : 1485 lei
La fiecare salt în tandem, vei primi un videoclip profesional de înaltă ținută realizat la cele mai înalte standarde, cu aparatură de ultimă generație. Filmarea de înaltă definiție – Full Hd – este efectuată de doi cameramani. Un cameraman profesionist de televiziune de la sol, cu o cameră profesională Sony, dotată cu ecran și vizor, sistem de stabilizare a imaginii si un zoom puternic, care va filma punctual si precis toate etapele prin care vei trece.Echiparea ta, instructajul, pregătirea și antrenamentul la sol și aeronavă, decolarea aeronavei din exterior, apoi zborul tău cu parașuta precum și aterizarea. Un cameraman parașutist va filma cu o cameră micuță de acțiune numita GoPro montată pe cască, decolarea din interiorul aeronavei, cadrele din avion, căderea liberă și deschiderea parașutei precum și fotografiile de la sol.Videoclipurile le poți vedea mai  jos pe pagină.

Diferența între filmarea cu o camera respectiv două camere este ca de la cer la pământ. Un parașutist va filma la sol pregătirea cu o cameră micuță de acțiune numită GoPro limitată tehnic și asupra căruia nu există nici un control de incadrare și supervizare a imaginii și nici sistem de stabilizare, iar din această cauză cadrele vor ieși tremurate, apoi cu aceeasi cameră și parașutist se filmează decolarea, cadrele din avion, căderea liberă.Și atât.După deschiderea parașutei cameramanului, nu mai există o etapă foarte importantă și anume cea a zborului cu parașuta.

Videoclipuri demonstrative :

Saltul în tandem este, cu siguranță, cel mai curajos lucru pe care o să-l poți întreprinde vreodată! Doar așa poți experimenta 20 de minute de zbor cu avionul, căderea liberă, iar apoi zborul lin cu parașuta. Adrenalina va fi la cote maxime. Garantat!
Instructorii de tandem sunt foarte bine pregătiți, câștigători de mari competiții naționale și cu multe salturi la activ, unii chiar peste 3000.
Saltul în tandem se face cu o parașută specială și foarte sigură pentru două persoane. Aceasta are o voalură mare, ce permite un zbor foarte precis. Sacul parașutei dispune de două voaluri identice, dintre care una este rezerva pentru o siguranță deosebită. Ea mai este dotată cu un instrument de calcul al vitezei și al altitudinii și cu dispozitiv de autodeschidere, în caz că nu s-a efectuat la timpul util. Hamul pasagerului este atașat de hamul instructorului prin patru carabine care rezistă la o forță de o tonă fiecare. Echipamentul de zbor ți-l punem noi la dispoziție.
După o pregătire de 15 minute la sol, ești gata de îmbarcare în aeronavă. Vei sări de la 3000 de metri și vei experimenta 40 de secunde de cădere liberă, urmând apoi zborul cu parașuta pentru câteva minute. După deschiderea parașutei, poți pilota chiar și tu. Nu uita sa te bucuri de priveliștea absolut minunata a orizontului și a zonei de salt!

Distracție maximă!
Dacă te-a captivat iremediabil saltul, te așteptăm la cursul de parașutism!

 

 

„Am urcat aseara videoclipul.Toti au spus ca e genial realizat si au inceput sa ma intrebe unde se poate face saltul in tandem.Acum doresc sa incerc si un zbor cu avionul.Multumesc pentru tot!” – Bogdan Buhas, student medicina

 

„Szeretném megköszönni a videoklippet. Remek munkát végzet, nagyon szuper! Nagyon szépen köszönöm 🙂 ” – Linda Schuster Photography

 

Info:

Vârsta minimă pentru saltul cu parașuta este de 18 ani.
Interzis persoanelor cu epilepsie, însărcinate, sau cu grave probleme cardiace și de vedere.
Se acceptă doar persoane cu o stare de sănătate generală bună.
Greutate maxima admisa pasager este 100 kg.
Durata videoclipului poate fi între 3 și 10 minute aproximativ.
Se va semna o declarație pe proprie răspundere și un acord de folosire a imaginii.
Cei care vor primi un salt cadou să fie inștiințați de această intenție și să fie apți și de acord cu cele scrise mai sus.

 

zetart.ro